İmranlı’da Bir Belediye Çalışanının Gösterdiği Duyarlılık Herkesi Etkiledi

İmranlı’da Bir Belediye Çalışanının Gösterdiği Duyarlılık Herkesi Etkiledi
17:15 - Mart 26 2026 Perşembe

Sivas’ın İmranlı ilçesindeki bir markette yaşanan küçük fakat etkileyici bir olay, yerel topluluğun takdirini kazandı. İmranlı Belediyesi’nde görevli temizlik işçisi Şerif Koç, marketin zemininin temiz olduğunu fark edince, çamurlu ayakkabılarını çıkarıp eline alarak içeriye öyle girdi.

Bu incelikli hareketi marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve görenlerin yüreğini ısıttı. Koç, marketi kirletmemek adına bu davranışı sergilediğini ve ayakkabılarını çıkışa kadar elinde taşıdığını belirtti.

İmranlı Belediye Başkanı Ali Ürek ise, Koç’un bu örnek davranışını ödüllendirmek için bir takdir plaketi ile onurlandırdı. Başkan Ürek, duyarlı personeli ile çalışmanın gurur verici olduğunu ifade ederken, Koç’un Anadolu’nun temiz yüreğini yansıttığını vurguladı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi