Gürün Hayranibaba Camii’nde Eğlenceli Yaz Kur’an Kursu

Gürün Hayranibaba Camii’nde Eğlenceli Yaz Kur’an Kursu
11:15 - Temmuz 2 2025 Çarşamba

Sivas Gürün ilçesindeki Hayranibaba Camii, yaz dönemi boyunca Kur’an kurslarına ev sahipliği yapıyor. Camide, çocukların hem eğlenmesi hem de öğrenmesi amaçlanıyor.

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte çocuklar, Kur’an-ı Kerim öğrenmeye büyük ilgi gösteriyor. Cami, sunduğu oyun alanlarıyla dikkat çekiyor ve çocukların ders aralarında eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor.

Imam Hatip Ahmet Merdan, kursun büyük bir ilgiyle başladığını belirterek, “2025 yılı yaz Kur’an kursuna katılan tüm öğrencilere ve ailelerine teşekkür ediyorum. Amacımız, çocuklarımıza dinimizi sevdirmek ve onlara keyifli bir ortamda öğretim sunmaktır. Bahçemizde kurduğumuz oyun alanlarıyla çocuklar, langırt, masa tenisi, satranç gibi aktivitelerle eğlenirken öğreniyorlar,” dedi.

Kursa katılan çocuklar ise sunulan imkanlardan ve eğlenerek öğrenme fırsatından duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi