Gümüşhane-Tirebolu Karayolu Heyelan Nedeniyle Kapandı

Gümüşhane-Tirebolu Karayolu Heyelan Nedeniyle Kapandı
18:00 - Nisan 22 2025 Salı

Gümüşhane-Tirebolu arasındaki karayolu, bölge sakinlerinin bir gün önce yamaçtaki yarıkları fark etmeleri ve yetkililere haber vermelerinin ardından meydana gelen heyelanla birlikte ulaşıma kapanmış durumda.

Heyelan, saat 16.00 sularında gerçekleşti. Jandarma ekipleri, heyelan tehdidi altında trafik akışını kontrollü bir şekilde yönetti ve bu sırada yolun boş olması büyük bir faciayı önledi. Bu kritik anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla çeşitli açılardan kayıt altına alındı.

Heyelan, Kürtün ilçesine bağlı Karaçukur Mahallesi’nin İncirli Mevkiinde gerçekleşti. Dağ yamacından sürekli akıntılar geldiği ve yeni bir heyelan ihtimali olduğu belirtilirken, Jandarma ve Karayolları ekipleri, karayolunu her iki yönde trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı.

Recep Ergin – Uğur Aydın

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi