Gölhisar’da Pazar Çıkan Kavga: Genç, 3 Kişi Tarafından Darp Edildi
Burdur Gölhisar’da geçtiğimiz Cumartesi günü akşam saatlerinde yaşanan tatsız olay, Pazar Mahallesi’ndeki pazar yerinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, 28 yaşındaki yabancı uyruklu Turki E. ile Hüseyin D. (52), Melih D. (24), ve Ayaz A. (25) arasında başlayan tartışma fiziksel şiddete dönüştü. Hüseyin D., Melih D. ve Ayaz A., Turki E.’yi darp ederek yaraladılar.
Olayı gören vatandaşlar derhal müdahale ederek genç adamı saldırganların elinden alıp, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralıyı hemen Gölhisar Devlet Hastanesi’ne sevk ettiler. Saldırganlar ise polis tarafından gözaltına alındı.
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildiler ve burada adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar. Bu olay, bir cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.
