Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda İstanbulspor’u 3-1 Yendi
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu heyecanı devam ediyor. Galatasaray, grup maçlarının üçüncü haftasında sahasında İstanbulspor’u ağırladı. Mücadeleyi Galatasaray 3-1 kazanarak önemli bir galibiyet elde etti.
Maçın Öne Çıkan Anları
Maçın henüz 5. dakikasında, sol kanattan ilerleyen Ahmed Kutucu’nun yaptığı ortaya İlkay Gündoğan dokunmadı ve top Mauro Icardi’ye geldi. Icardi’nin şutu fileleri havalandırdı ve Galatasaray 1-0 öne geçti.
24. dakikada, sağ kanattan Asprilla’nın ortasına ceza yayı civarında bulunan Lucas Torreira gelişine güzel bir vuruş yaparak skoru 2-0’a taşıdı.
Birkaç dakika sonra İstanbulspor adına sahneye çıkan Mamadou, Gökdeniz’in kafayla yaptığı geri pasında kaleciyle karşı karşıya kaldı ve skoru 2-1’e getirdi.
33. dakikada, Torreira’nın derinlemesine pasıyla İlkay Gündoğan, Ahmed Kutucu’yu ceza sahası dışından buldu. Kutucu’nun şutu ağlarla buluştu ve Galatasaray farkı tekrar ikiye çıkardı: 3-1.
Mücadelede başka gol olmayınca Galatasaray sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.
Stat: RAMS Park
Hakemler: Reşat Onur Coşkunses, Mehmet Şengül, Kerem İlitangil
Goller: Mauro Icardi (dk. 5), Lucas Torreira (dk. 24), Ahmed Kutucu (dk. 33) (Galatasaray); Mendy Mamadou (dk. 26) (İstanbulspor)
