Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu ile Dört Yıllık Anlaşma Sağladı

Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu ile Dört Yıllık Anlaşma Sağladı
22:35 - Eylül 1 2025 Pazartesi

Fenerbahçe, gelecek sezonların planlaması doğrultusunda milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nun transferini tamamladı. Portekiz’in Benfica takımından transfer edilen Aktürkoğlu, İstanbul’a getirildikten sonra dört yıl sürecek olan sözleşmeyi imzaladı. 26 yaşındaki kanat oyuncusu, Fenerbahçe için yeni bir başlangıç yapmış oldu.

Transfer töreni Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Safi de törene katıldı.

Kerem Aktürkoğlu: “Fenerbahçe’de şampiyonluk için mücadele edeceğim.” Kerem Aktürkoğlu törende yaptığı açıklamada, Fenerbahçe gibi köklü bir kulüpte oynamanın gururunu yaşadığını ve takımın başarılarına katkıda bulunmayı hedeflediğini belirtti.

Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Safi ise transfer sürecinin zorluklarına değinerek, Kerem’in Fenerbahçe’ye olan sevgisi ve tutkusu sayesinde transferin gerçekleştiğini ifade etti. Safi, Kerem’in takıma büyük katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.

Futbol Direktörü Devin Özek de Kerem’in transferinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, onun takıma hızlı bir şekilde adapte olacağını ve önemli katkılar sunacağını vurguladı.

Aktürkoğlu, Fenerbahçe forması altında 9 numaralı formayı giyecek ve takımın önemli bir parçası olmayı hedefliyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi