Fatih’te Trafik Kazası: Annesinin Elini Bırakan Çocuğa Motosiklet Çarptı
İstanbul Fatih ilçesinde dün öğlen saatlerinde meydana gelen bir trafik kazası, güvenlik kameralarına yansıdı. Mimar Kemalettin Mahallesi’ndeki olayda, annesiyle yolda yürüyen küçük bir kız çocuğu, aniden annesinin elini bırakarak caddede koşmaya başladı. Bu sırada yolda ilerlemekte olan bir motosiklet, küçük çocuğa çarptı ve çarpmanın şiddetiyle çocuk yere düştü.
Çevredekilerin hemen müdahale ettiği olayda, çağrılan sağlık ekipleri yaralı çocuğu hızla hastaneye ulaştırdı. Polis ekipleri ise kazadan sonra kaçan motosiklet sürücüsünü bulmak için geniş çaplı bir araştırma başlattı.
Kaza Anı Güvenlik Kamerasında
Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kaza anı net bir şekilde görülüyor. Kaza, annesiyle el ele yürüyen çocuğun bir anda koşmaya başlaması ve bu sırada motosikletin çocuğa çarpması şeklinde gerçekleşiyor. Çarpmanın ardından motosiklet sürücüsü olay yerinden hızla uzaklaşıyor.
Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve kaçan sürücünün yakalanması için tüm çabalara devam edildiğini belirtiyor.
Yazan: Sümer Avcı
