Eşref Rüya 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Nisan Gerçekten Atıf’ı Vuruyor mu?

Eşref Rüya 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Nisan Gerçekten Atıf’ı Vuruyor mu?
12:15 - Mayıs 23 2025 Cuma

Kanal D’nin sürükleyici dizisi Eşref Rüya, 10. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Yayınlanan yeni fragman, dizinin hayranlarını adeta bir gerilim filmi atmosferine soktu. Nisan’ın elinde silahla Atıf’a doğrulttuğu sahnede tetiğin çekilmesiyle büyük bir şok yaşanıyor. Peki, Atıf gerçekten vuruldu mu? Eşref ve Nisan’ın kaderi nasıl değişecek?

NİSAN, ATIF’A TETİK Mİ ÇEKİYOR?

Fragmanda en çok konuşulan an, Eşref’in Nisan’a silah kullanmayı öğretmesiyle başlıyor. Ancak bu bilgi, ilerleyen sahnelerde büyük bir yüzleşmeye dönüşüyor. Çiğdem Komiser’in de dahil olduğu kritik bir anda, Nisan panikle silahı doğrultuyor ve tetiğe basıyor. Kameralar Atıf’ın yere düşmesiyle kesilirken, izleyicide tek bir soru yankılanıyor: “Nisan gerçekten Atıf’ı mı vurdu?”

EŞREF, NİSAN’I TRAVMA HALİNDE BULUYOR

Fragmanın devamında olaydan habersiz olan Eşref, yolda karşılaştığı Nisan’ı bitkin ve panik halinde buluyor. Nisan’ın yaşadığı şok karşısında Eşref’in duyduğu endişe gözlerinden okunuyor. Ancak asıl tehdit, Eşref’in geçmişinden gelen karanlık sırlarla yeniden yüzleşmesini gerektirecek gibi görünüyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

bölümde Nisan ve Eşref, kurulmuş bir kumpasın ardından kaçmak zorunda kalmıştı. Ekip içinde yaşanan güven bunalımı, Kadir’in kumpasın mimarı olabileceği şüphesini doğurmuş, ancak Kadir iz bırakmadan ortadan kaybolmuştu. Çiğdem Komiser’in Atıf’ı köşeye sıkıştırması ise olayları yeni bir felakete sürüklemişti.

EŞREF RÜYA 10. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yeni bölüm tarihi:
29 Mayıs 2025, Çarşamba
Saat 20.00
Kanal D ekranlarında

Yeni bölümde en çok merak edilen konular:

Atıf gerçekten vuruldu mu?

Nisan neyin içine çekildi?

Eşref, geçmişindeki karanlıkla nasıl yüzleşecek?

Eşref Rüya 10. Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayın

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi