Düzce’de Bir Kurye Asansöre Tuvaletini Yapınca Temizlik Yaptırıldı

Düzce’de Bir Kurye Asansöre Tuvaletini Yapınca Temizlik Yaptırıldı
16:55 - Nisan 7 2026 Salı

Düzce’nin Kalıcı Konutlar bölgesinde yaşanan tuhaf olay, pizza siparişiyle başladı. Konuralp’teki bir restorandan sipariş veren bir kişi, pizza geldiğinde malzemelerin eksik olduğunu fark etti. Bu durum üzerine şüphelenen müşteri, apartmanın asansör güvenlik kameralarını kontrol etme kararı aldı.

Kameralara yansıyan görüntülerde, pizza kuryesinin hem pizzadan malzemeleri yediği hem de asansör içerisine tuvaletini yaptığı görüldü. Bu görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine, işletme sahibi kuryeyi asansörü temizlemesi için yönlendirdi. Olayın ardından kurye, ‘genel ahlaka aykırı hareket’ suçundan dolayı polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, bölge sakinleri ve sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki topladı. Asansör temizliği ise kurye tarafından yapıldıktan sonra, firma tarafından ek önlemler alınacağı belirtildi.

Tezcan Solmaz

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi