Dilan Çıtak, Polis Müdahalesine Direndi ve Araçla Kaçmaya Çalıştı
Bodrum Konacık Atatürk Bulvarı Yeni Hastane Kavşağı’nda yaşanan olayda, emniyet şeridini kullanarak trafik güvenliğini tehlikeye atan Dilan Çıtak, polis tarafından durduruldu. Polis, Çıtak’tan ehliyet ve ruhsatını istedi.
Kamyonetiyle kaçmaya çalışan Çıtak, polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak aracıyla polise doğru sürdü. Bu durum üzerine polis, Çıtak’ı durdurmak için silahını çekti ve aracından inmesini talep etti. Çıtak, aracını tekrar hareket ettirince, polis havaya ateş açarak durumu kontrol altına almaya çalıştı.
Çıtak, daha sonra başka bir araca binip tekrar kamyonetine döndü ve aracını kilitleyerek içerisinde kaldı. Olay yerine ek polis güçleri sevk edilirken, Çıtak’ın bu hareketleri basın mensupları tarafından da kaydedildi.
Olayın sonunda, Dilan Çıtak, polis eşliğinde karakola götürülerek işlemleri yapılmak üzere alındı.
