DG Sivasspor Galibiyet Hasretine Son Vermek İstiyor

DG Sivasspor Galibiyet Hasretine Son Vermek İstiyor
15:05 - Mayıs 19 2019 Pazar

MKE Ankaragücü karşısına yenilmezlik unvanıyla çıkacak olan Sivasspor; bu unvanını korumayı çok istiyor.

Deplasmanda Ankaragücü futbol takımıyla 33. Haftada karşılacak olan DG Sivasspor; ilginç bir istatistiğe de sahip. Daha önce MKE Ankaragücü takımıyla oynadığı 15 maçın hiç birinde yenilmemiş olan Yiğidolar; 10 kez galip gelmeyi başardı. 5 kez de rakibiyle berabere kalan DG Sivasspor, Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanacak son maçta yenilmezlik unvanını korumayı amaçlıyor.

DG Sivasspor 7 Haftadır Galibiyete Hasret !

Son zamanlarda kendisinden beklenileni veremeyen DG Sivasspor; tam 7 haftadır galibiyete hasret. Bu hasretini MKE Ankaragücü’yle yapacağı maçta sonlandırmak isteyen Yiğodolar; Ankara’dan 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Bu heyecanlı maç; Hüseyin Göçek yönetiminde saat 20:00 itibariyle başlayacak.

Sivassporla MKE Ankaragücü arasındaki bu maç; her iki takım arasında yapılan 16. Maç olmasıyla ön plana çıkıyor. Her iki takım arasında 2006/2007 futbol sezonunda yapılan karşılaşmayı Sivasspor; 4:1’lik yüksek bir skorla tamamlamıştı. Sivasspor bu son karşılaşmada da tıpkı önceki maçlarda olduğu gibi başarı kazanmak istiyor.

MKE Ankaragücü karşılaşması öncesinden Delvin N’Dinga ile Paul Papp’ın sarı kart sınırında bulunuyor olmaları ise teknik heyeti düşündürüyor. Çünkü bir sonraki hafta bilindiği üzere DG Sivasspor Galatasaray’la karşılacak. Bu karşılaşmaya iki oyuncusundan yoksun çıkmak istemeyen teknik heyet; oyuncularını sarı kart almamaları konusunda uyardı.