Büyükçekmece’de Trafik Kazası Sonrası Yaşanan Kavga Ölümle Sonuçlandı

Büyükçekmece’de Trafik Kazası Sonrası Yaşanan Kavga Ölümle Sonuçlandı
12:30 - Şubat 12 2025 Çarşamba

Büyükçekmece’deki bir olay, trafik kazası sonrası yaşanan kavgayla trajediye dönüştü. Numan Kol (60), yeğeni Reşat Akkol ile bir akaryakıt istasyonu içerisindeki pastaneden ayrılmaya çalışırken, aracıyla geri manevra yaparken Şevval K. isimli kadına hafifçe çarptı. Bu durum, kadının yakını N.Y. tarafından öfkeyle karşılandı. N.Y., aracın yanına gelerek Numan Kol’un oturduğu camı yumrukladı ve Kol, araçtan indiğinde N.Y. tarafından tokatlandı. Alınan darbe ile Kol, yere sert bir şekilde düştü.

Kalp masajı yaptı

Numan Kol’a saldıran N.Y., Kol’un kalp krizi geçirdiğini fark edince ona kalp masajı yaptı. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Kol, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. N.Y. ve olaya karışan H.Y., Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan N.Y. tutuklandı, H.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kol’un kesin ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsi sonrası belirlenecek. Kol’un cenazesi, memleketi Trabzon’da defnedilecek.

Recep Kol, yaşananları şöyle anlattı: ‘Numan dayısı ile pastaneye girdi. Çıkarken park yerinden aracını çıkarırken bir kadına çarptı. Kadının yakınları araca saldırdı ve Numan darp edildi. Yerde yatan Numan’a çevreden geçen bir sağlık çalışanı müdahale etti. Ancak yapılan kalp masajları da fayda etmedi ve Numan hayatını kaybetti.’

Yazarlar: Murat Delice, Ozan Erturan, Hakan Polat, Yakup Görkem Akan

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi