Bursa’da İşe Giderken Köpek Saldırısına Uğrayan Kadın Yaralandı
Bursa’nın Nilüfer ilçesi Balat Mahallesi’nde sabah saatlerinde tatsız bir olay yaşandı. Sokakta yürüyerek işe gitmekte olan güvenlik görevlisi Esra Kuloğlu, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Olay, çevredeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Esra Kuloğlu, olay esnasında çantasını bir kalkan gibi kullanarak köpeklerden korunmaya çalıştı. Ne yazık ki, bu saldırı sırasında bacağından hafif yaralanmalar yaşadı. Genç kadın, yaşadığı dehşeti ve korkuyu, ‘Önceden de burada köpeklerin bir çocuğa saldırdığını duymuştum. Bugün benim başıma geldi. İşe giderken her gün bu korkuyla yüzleşmek zorunda kalmak çok üzücü.’ sözleriyle ifade etti.
Mahalle sakinleri ise, özellikle sabah ve akşam saatlerinde sokaklarda başıboş köpeklerin sayısının arttığını belirterek, bu durumun özellikle çocuklar ve işe gidenler için büyük bir risk teşkil ettiğini dile getirdiler. Toplum olarak daha fazla önlem alınmasını ve yetkililerin bu konuda daha duyarlı olmasını talep ettiler.

