Burdurlu Yaşlı Adamdan Jandarmaya Altın Bağışı

Burdurlu Yaşlı Adamdan Jandarmaya Altın Bağışı
10:35 - Aralık 25 2025 Perşembe

Burdur’un Gölhisar ilçesi sakinlerinden 93 yaşındaki Mehmet Özcan, cami ve okul yapımı gibi çeşitli hayır işlerine destek olduktan sonra, şimdi de son birikimi olan 10 Cumhuriyet altınını Jandarma Asayiş Vakfı’na bağışlama kararı aldı. Bu bağış, devlet ve millet arasındaki dayanışmanın bir örneği olarak dikkat çekiyor. Jandarma Asayiş Vakfı, bağışı şeffaf ve mevzuata uygun bir şekilde değerlendirerek, bölgedeki hizmetlerde kullanacak.

“Ekonomim düzelince hayır işlerine ağırlık verdim”

Mehmet Özcan, zor şartlar altında başladığı iş hayatında zamanla ekonomik olarak rahatladığını ve ardından hayır işlerine yöneldiğini belirtti. Gölhisar’da çiftçilik yaparak başladığı iş hayatına, askerlik sonrası ticaretle devam ettiğini ve nihayetinde kendi işini kurarak sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunduğunu anlattı.

“Askerimize destek olmak gurur verici”

Özcan, jandarmanın toplum için önemli bir yere sahip olduğunu, can ve mal güvenliği için büyük bir özveriyle çalışan askerlere destek olmanın kendisini gururlandırdığını ifade etti. Son birikimi olan altınları bağışlarken, askerlere olan minnettarlığını ve daha fazla yardım etme arzusunu dile getirdi.

Arda Akın Akkoca

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi