Burdur Salda Gölü’nde Trajik Boğulma: Baba ve Oğul Hayatını Kaybetti

Burdur Salda Gölü’nde Trajik Boğulma: Baba ve Oğul Hayatını Kaybetti
22:30 - Haziran 15 2025 Pazar

Burdur’un Yeşilova ilçesine bağlı Salda Gölü’nde yaşanan talihsiz olay, bir ailenin tatilini yasa boğdu. Ankara’dan tatil için gelen Hüseyin Ayvalık (40) ve çocukları Berat Kaan Ayvalık (12) ile B.A. (17), ailece gölde yüzmeye karar verdiler. Ancak ne yazık ki, yüzme esnasında Hüseyin Ayvalık ve oğlu Berat Kaan su yüzeyinden kayboldu.

Olayı fark eden çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye hızla sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri yönlendirildi. Kurtarma ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda, B.A. vatandaşların yardımıyla sudan çıkarılarak acil tıbbi müdahale için Yeşilova Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

AFAD ekiplerinin gölde yaptığı arama çalışmaları sırasında, baba oğlun cansız bedenleri gölün yaklaşık 60 metre açığında ve 5 metre derinlikte bulundu. Cenazeler, yapılan incelemelerin ardından otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.

Bu üzücü olay, bölge sakinleri arasında büyük üzüntüye yol açtı ve yürekleri burktu.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi