Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de Adana Demirspor’u Rahat Geçti

Trendyol Süper Lig heyecanı devam ediyor. Beşiktaş, 35. hafta mücadelesinde evinde Adana Demirspor’u ağırladı ve sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı.
Maçın başından itibaren üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş, 29. dakikada Rafa Silva’nın golüyle öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru Milot Rashica skoru 2-0’a taşıdı. Adana Demirspor, Arda Okan Kurtulan’ın golüyle umutlansa da, ikinci yarıda Beşiktaş’ın gollerine engel olamadı. Ciro Immobile ve Joao Mario’nun golleriyle maç 4-1 sona erdi.
Beşiktaş’ın teknik direktörü Ole Gunnar Solkskjaer yönetimindeki takım, bu galibiyetle ligin üst sıralarındaki yerini sağlamlaştırdı. Adana Demirspor ise Mustafa Alper Avcı’nın çalıştırdığı kadro ile mücadele etmeye devam ediyor.
Hakem Çağdaş Altay’ın yönettiği karşılaşmada, her iki takım da zaman zaman sert mücadelesini sahaya yansıttı. Beşiktaş’ta Rafa Silva, Emrecan Terzi ve Gedson Fernandes; Adana Demirspor’da ise Yusuf Barası, Tayfun Akdoğan ve Arda Okan Kurtulan sarı kart gördü.
Beşiktaş, bu sonuçla birlikte puanını artırarak ligin son haftalarına moralli giriyor. Adana Demirspor ise gelecek maçlarda telafi peşinde olacak.