Başkan Dağtekin’den Suvarlı teşekkürü

Başkan Dağtekin’den Suvarlı teşekkürü
15:32 - Ağustos 5 2019 Pazartesi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Suvarlı beldesinde yenilenen seçim ile ilgili teşekkür mesajı yayımladı.

İl Başkanı Mehmet Dağtekin, 4 Ağustos’ta Besni ilçesine bağlı Suvarlı beldesinde yapılan yenileme seçimlerinin ardından bir açıklama yaparak seçim çalışmaları sürecinde ve sandıkta verdikleri destekle AK Parti adayı Gülfer Ağır’ın kazanmasından dolayı başta Suvarlı halkı olmak üzere tüm partililere ve cumhur ittifakına teşekkür etti.

Suvarlı beldesinde yürütülen seçim çalışmaları neticesinde bir zaferi daha ilan etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Dağtekin, “31 Mart Mahalli İdareler seçiminin yenilenmesi yönünde Yüksek Seçim Kurulu’nun verdiği karar doğrultusunda Besni ilçemize bağlı Suvarlı beldemizde bir seçim heyecanı daha yaşadık. Allah’a çok şükür bu seçimden de alnımızın akıyla çıktık. Demokratik olgunluk içerisinde geçen seçimde ipi göğüsleyen adayımız Gülfer Ağır kesin olmayan sonuçlara göre 894 oy alarak Suvarlı beldemizin yeni belediye başkanı oldu. Ülkemize, Adıyaman’a ve Suvarlı beldemize hayırlı olmasını diliyorum. Seçim çalışmalarımız kapsamında , Besni İlçe Teşkilatımız ve Suvarlı belde teşkilatımızın yanı sıra cumhur ittifakı ile yol yürüdüğümüz MHP Suvarlı Belde Teşkilatına ve adayımız Gülfer Ağır’a gönülden desteklerini esirgemeyen Suvarlılı hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Dağtekin açıklamasında, “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bizlere bir bayramı daha yaşatan Suvarlı halkına sonsuz teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Adıyaman’ımız her zaman demokrasinin gücüne inanan ve bunu net bir şekilde sandığa yansıtan bir ilimizdir. Suvarlı halkımız da siyasi rekabeti yeniden sandığa giderek çözdü ve tavrını hizmet belediyeciliği, gönül belediyeciliğinden yana koydu. Elbette Adıyaman tarihinde ilk kez kadın bir belediye başkanının bizim partiden seçilmesi ise ayrıca anlamlı, ayrıca bizleri gururlandırmıştır. Türkiye ölçeğinde kadın temsili bakımından Suvarlı beldemizin sandıkta verdiği bu karar, bu konumumuzu daha da güçlendirmiştir. AK Parti iktidarı ile birlikte kadınlarımız sadece siyasette değil tüm sosyal faaliyetlerde en başta yer almıştır. Bugün AK Parti, Türkiye’nin en büyük ve en etkili kadın kolları teşkilatına sahip partisidir. Zaman zaman bazı işlerimizde hep ’Kadın eli değmesi’ diyoruz ya işte bundan böyle Suvarlı beldemize de kadın elinin değmesiyle beldemiz daha başarılı bir hizmet anlayışıyla yönetileceğinden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi