Balıkesir’de Annenin Cesediyle Yaşayan Şahıs Tutuklandı

Balıkesir’de Annenin Cesediyle Yaşayan Şahıs Tutuklandı
09:40 - Nisan 23 2025 Çarşamba

Balıkesir’de, Karesi ilçesinde endişe verici bir olay meydana geldi. Uzun süredir haber alınamayan Ayten M. (75) hakkında komşularının ihbarı üzerine polis eve geldi. Evde, oğlu Ş.M. (36) tarafından ‘Annem uyuyor’ şeklinde karşılanan polis, yaptığı incelemede Ayten M.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Ev, belediye ekiplerinin yardımıyla temizlenirken, olay yerinde yapılan detaylı incelemeler sırasında ‘Ruhun Deşifresi’ adlı kitap ve alkol şişeleri bulundu. Ayten M.’nin yapılan otopsisinde ise ölümünün doğal nedenlerle olduğu tespit edildi. Ancak Ş.M., serbest bırakılma kararının çıkmasına rağmen, geçmişteki uyuşturucu kullanımı suçundan dolayı arandığı ortaya çıkınca tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Olay, Ş.M.’nin uyuşturucu kullanımı ve psikolojik sorunlarına dair yeni soru işaretleri yaratırken, ailenin geçmişi de dikkat çekti. Aile, yıllar önce Kazdağı eteklerinde yaşarken, Ş.M.’nin babası da dört yıl önce ani bir rahatsızlık sonucu vefat etmişti. Daha sonra Balıkesir merkeze taşınan aile, ticari faaliyetlerde bulunsa da Ş.M.’nin uyuşturucuya yönelmesiyle bu faaliyetler sona erdi.

Murat Aydoğan – Bahadır Demirçeviren

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi