Arnavutköy’de Trafikte Dehşet Saçan Sürücü: Kadın Sürücünün Aracına Saldırdı
İstanbul Arnavutköy’de dün yaşanan trafik olayında sinirler gerildi. Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde seyir halinde olan bir kadın sürücünün aracı, kendisini makas atmış olarak suçlayan bir erkek sürücü tarafından durduruldu. Erkek sürücü, kadın sürücünün aracının camına şiddetle vurarak bağırmaya başladı.
Kadın sürücü ve araçtaki diğer yolcular, bu aniden gelişen olay karşısında büyük panik yaşadı. Tüm bu yaşananlar, bir başka sürücünün cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, erkek sürücünün agresif tutumu ve kadın sürücünün korku dolu yüz ifadesi dikkat çekiyor.
Bu tür trafikte agresif davranışlar, diğer sürücüler için ciddi tehlikelere yol açabilmekte ve toplumda rahatsızlık uyandırmaktadır. Trafikte saygı ve sakinliğin korunması gerektiği bir kez daha ortaya çıkmıştır.
