Arnavutköy’de Restorandan Hesap Ödemeden Kaçan Müşteri Güvenlik Kamerasında
İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde meydana gelen olayda, bir restoran müşterisi yediği yemeğin hesabını ödemeden işletmeden ayrıldı. Sıcak hava sebebiyle dışarıda oturmayı tercih eden müşteri, yemek sonrası restoranın dikkatini dağıtmayı başararak kaçtı. Bu anlar, işletmenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Restoran sahibi Ahmet Berli, yaşananları detaylarıyla anlattı: “Olay, öğle saatlerinde gerçekleşti. Müşteri, dışarıda sıcakta yemek yemeyi seçti ve sonrasında çay ile birlikte paket servis de talep etti. Bizim kısa bir süreliğine işlerle ilgilenmemiz sırasında hesabı ödemeden olay yerinden uzaklaştı.” Berli, geçmişte benzer durumların yaşandığını ve esnafın bu tür olaylara karşı dikkatli olması gerektiğini vurguladı.
Güvenlik kamerası görüntülerinde, müşterinin yemek yedikten sonra telefonla konuşarak sessizce uzaklaştığı görülüyor. İşletme yetkilileri, durumu polise bildirerek şikayetçi oldu. Ahmet Berli, maddi durumu yetersiz olanlara yardım etmeye hazır olduklarını ancak yaşananların kabul edilemez olduğunu belirtti.

