Antalya’da Dehşet Verici Cinayet: Çöp Kamyonunda Mesai Arkadaşını Öldürdü
Antalya’da yaşanan korkunç bir olayda, Manavgat Belediyesi’ne ait bir çöp kamyonunda çalışan iki temizlik işçisi arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Sabah erken saatlerde Sülek Hacıisali Mahallesi’nde çöp toplama işlemi sırasında, Gökhan M. isimli temizlik işçisi, araç şoförü Mehmet Özkaynak’ı boğazından bıçaklayarak öldürdü.
Nurullah Güzel isimli diğer temizlik işçisi, çöp kamyonundan sesler geldiğini duyunca geri döndüğünde korkunç manzarayla karşılaştı. Olay yerine hızla çağrılan sağlık ekipleri, Mehmet Özkaynak’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri ve adli tıp uzmanları, olay yerinde gerekli incelemeleri yaparak Mehmet Özkaynak’ın bedenini Antalya Adli Tıp Kurumu morguna nakletti.
Şüpheli Gökhan M.’nin yakalanması için geniş çaplı bir arama operasyonu başlatıldı. İki mesai arkadaşı arasında daha önce de tartışmalar yaşandığı ve bu olayın ardından Gökhan M.’nin kaçtığı belirlendi.
Öte yandan, cinayet öncesinde Mehmet Özkaynak ve Gökhan M.’nin birlikte çekilmiş videoları sosyal medyada paylaştıkları ortaya çıktı, bu da olayın ardındaki nedenler konusunda daha fazla soru işareti yarattı.
