Antalya’da Alkollü Sürücü Polis Ekiplerinden Yardım Talep Etti
Antalya, Kundu Caddesi’nde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Süleyman Y. U. yönetimindeki 07 AE 523 plakalı kamyonet, kontrolünü kaybederek sulama kanalına yuvarlandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla ulaşan itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, sıkışan sürücüyü araçtan çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Ancak sürücü, sağlık kontrolünü kabul etmeyerek ekiplere zorluk çıkardı.
Alkol testine de direnen sürücü, ek polis desteği istemesi üzerine, ‘Emniyeti arayın, buraya polis ekipleri gelsin’ diyerek ilginç bir talepte bulundu. Kazayı duyarak olay yerine gelen yeğenine, kaza yaptığını ve neden aramadığını sitem eden sürücü, uzun uğraşlar sonucu ikna edilerek hastaneye götürüldü ve alkol testi yapıldı.
Alkollü sürücünün daha önce de benzer suçlardan ehliyetine el konulduğu ve kazanın ardından soruşturma başlatıldığı belirtildi.
Arda Akın Akkoca – Faik Güven Yılmaz – İbrahim Sönmez


