Adıyaman’da Giyim Mağazası Korkunç Saldırıya Uğradı
10:20 - Ağustos 31 2025 Pazar
Adıyaman şehir merkezinde bulunan bir giyim mağazası, gece saatlerinde yaşanan şok edici bir olayla gündeme geldi. Hoca Ömer Mahallesi’ndeki iş yerine, hafif ticari bir araçtan inen kimliği belirsiz bir şahıs tarafından molotofkokteyli atıldı.
Saldırı sonucu iş yeri kısa sürede alevlere teslim oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda can kaybı veya yaralanma olmadı ancak mağaza tamamen kullanılamaz hale geldi.
Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Saldırganın kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalar devam ediyor. Ayrıca, iş yerinin yanında henüz patlamamış başka bir molotofkokteyli bulundu, bu da olası bir ikinci saldırıyı engelledi.

