Acun Ilıcalı’nın yaşadığı en korkutucu an

Acun Ilıcalı’nın yaşadığı en korkutucu an
12:21 - Kasım 28 2019 Perşembe

Televizyon dünyasının tanınan isimlerinden Acun Ilıcalı O Ses Türkiye’nin yayınlanan son bölümünde jüri üyesi olan Beyazıt Öztürk’ün sorduğu yayın kazası sorusu üzerine yıllar önce yaşadığı bir olayı anlattı. Ilıcalı, yarışmalardan birinde sürpriz yapmak istediği bir yarışmacısının heyecandan bayıldığını ve hastanelik olduğunu söyledi.

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye yarışmanın jüri üyelerinden Beyazıt Öztürk’ün sorduğu bir soru üzerine Var Mısın Yok Musun adlı yarışmada başlarına gelen bir yayın kazasını anlattı. Acun Ilıcalı başıma gelen en korkutucu andı diyerek olayı anlattı.

Beyazıt Öztürk’ün bu yarışmada hiç enteresan bir vaka yaşadın mı şeklindeki sorusu üzerine Ilıcalı, 2008 yılında yaşadığı ve hastanede biten olayı anlattı. Afganistan’dan Türkiye’ye gelen ve ailesinin izini kaybettiği hekim isimli bir yarışmacıyı ailesi ile buluşturmak istediklerini söyleyen Ilıcalı stüdyoya Afganistan’dan getirdikleri kız kardeşini karşısında gören yarışmacının bayıldığını ve çekimleri bırakıp hastaneye gittiklerini söyleyen Ilıcalı artık bu şekilde heyecanlı sürprizler yapmamaya özen gösterdiğini belirtti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi