20 Yaşındaki Doktor Adayına Çekilişte 150.000 TL’lik Araç Çıktı

20 Yaşındaki Doktor Adayına Çekilişte 150.000 TL’lik Araç Çıktı
21:12 - Şubat 24 2019 Pazar

Sivas’ta hizmet sunan bir alışveriş merkezi, bir çekiliş kampanyası düzenledi. Yapılan çekilişteki ödüller ise toplam 101 farklı hediyeden oluştu. Bu hediyeler arasından en değerli hediye olan 150.000 TL değerindeki araç ise 20 yaşındaki doktor adayına çıktı.

20 yaşındaki üniversite öğrencisi genç ise çekilişten sonra şehir dışında olduğunu belirterek, 1 hafta kadar süre istedi. Sivas kentinde hizmet sunan Primial AVM, düzenlemiş olduğu geniş kapsamlı kampanyasının çekilişini bugün itibariyle gerçekleştirdi. Toplamda 101 adet birbiriden farklı hediye dağıtan Alışveriş Merkezi, toplam 165.000 müşterisi arasından çekiliş yaptı. Oldukça yoğun ilgi gören kampanyanın çekilişi ise; noter eşliğinde yapıldı.

Alışveriş Merkezinde gerçekleşen çekiliş törenini vatandaşlar balkon bölümlerinden izledi. 150.000 değerindeki otomobil ise; 20 yaşındaki üniversiteli öğrenciye çıktı. Talihli genç Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyor. Çekişi sırasında AVM’de bulunmayan genç, çekili sonrasında cep telefonundan arandı. 150.000 TL’lik arabanın kendisine çıktığına inanamayan Kerem Uludağ, an itibariyle üniversite kütüphanesinde ders çalışmakta olduğunu söyledi.

Telefon konuşması sırasında sunucunun kendisinin hemen Sivas’a gelmesini istemesi üzerine talihli öğrenci, derslerinin oldukça yoğun olduğunu belirterek, kazandığı ödülü babasının alıp alamayacağını sordu. Bu soru karşısında olumsuz yanıt alması üzerine 1 hafta süre isteyen Kerem Uludağ’ın, mağazadan satın almış olduğu ayakkabı karşılığında çekilişe katılmaya hak kazandığı belirtildi.

Alışveriş Merkezinin Genel Müdürü olan Ayşegül Kılıç yaptığı açıklamada, her yıl bu tür organizasyonlar düzenlediklerini belirtti. Toplamda 101 farklı müşteriye özel hediye dağıttıklarını belirten Kılıç, önümüzdeki dönemlerde de benzer çalışmalara imza atacaklarını belirtti.