Rıza Hoca’dan zorlu Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalar

Rıza Hoca’dan zorlu Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalar
18:35 - Nisan 18 2021 Pazar

Lig’in 36. hafta müsabakaları kapsamında Beşiktaş ile karşılaşacak olan yiğidolarda Teknik Direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Alınan Gençlerbirliği galibiyetinin ardından moralli bir şekilde takımı zorlu Beşiktaş maçına hazırlamaya çalışan Rıza Çalımbay kulübün internet sitesinde açıklamalarda bulundu. Rıza Hoca yaptığı açıklamalarda Beşiktaş maçının kendileri için çok zorlu geçeceğinin farkında olduklarını ve Beşiktaş’ın her an skoru değiştirebilecek oyunculara sahip olduğunu söyledi. Mütevazı ama iyi bir kadroya sahip olduklarını belirten Çalımbay bu maçtan puan veya puanlar ile döneceklerini ifade etti. Rıza Çalımbay, kırmızı kart cezalısı Hakan Arslan’ın 2 maç olan cezasını 1 maça düşürmek için de kulüp olarak başvuru yaptıklarını da belirtti.

Öte yandan kırımızı-beyazlılar bugün yaptığı antrenman ile Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam etti. Basına kapalı gerçekleşen antrenmanda genel olarak pas ve pres çalışmaları yapan yiğidolar antrenmanın son bölümünde de çift kale maç yaptı. DG Sivasspor Salı günü evinde oynayacağı Beşiktaş maçı için son antrenmanını yarın yapacak ve ardından kampa girecek.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi