Ziyafetin ‘havası’ belirlendi

Ziyafetin ‘havası’ belirlendi
22:00 - Temmuz 28 2020 Salı

Açıklamaya göre, Kurban Bayramı sırasında hava sıcaklıklarının kıyı bölgelerindeki mevsimsel normların üstünde ve iç kısımlarda 1 ila 3 derece olduğu tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey yönlerinden hafifçe esmesi ve orta derecede kuvvetli olması bekleniyor.

Arefe günü ve bayramın ilk günü (Perşembe, 30 Temmuz ve 31 Temmuz Cuma) güney kısımlarında kısmen ve az bulutlu, kuzey kısımlarında, kısmen orta ve doğu ilçelerinde Samsun ve Ordu halkaları hafif ve yerel yağışlı olacak. tahmin ediliyor.

Tatilin ikinci gününde (01 Ağustos Cumartesi) kısmen bulutlu, kısmen bulutlu, Kastamonu, Sinop, Samsun ve Ordu çevrelerinin yerel ve sağanak ve gök gürültülü fırtına olacağı tahmin edilmektedir.

Tatilin üçüncü gününün (2 Ağustos Pazar) kısmen bulutlu ve kısmen bulutlu olacağı ve Sinop, Samsun, Ordu, Tokat ve Amasya’da yerel ve yerel fırtınaların olacağı tahmin edilmektedir.

Tatilin 4. gününün (3 Ağustos Pazartesi) kısmen bulutlu ve hafif bulutlu, Ordu halkalarının hafif ve yerel yağışlı olacağı tahmin edilmektedir.

Şehir merkezlerinde beklenen en yüksek hava sıcaklıkları Samsun’da bekleniyor: 27-29, Sinop: 25-27, Ordu: 26-28, Kastamonu: 30-32, Tokat: 29-31, Çorum ve Amasya: 31-33 derece .

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi