Ziraat Türkiye Kupası’nın son 16 tur karşılaşması belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası’nın son 16 tur karşılaşması belli oldu
16:00 - Aralık 18 2020 Cuma

Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur maçında Riva Hasan Doğan Milli Takım Kamp Eğitimi Merkezde yapılan çekilişle açıklandı. Tek maç eleme yöntemine göre yapılacak olan son 16 turda müsabakalar 12, 13 ve 14 Ocak tarihlerinde oynanacak. Son 16 rauntta, maçlarda Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi de kullanılacak. Türkiye Futbol Federasyonu Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Umut Milli Takımı ve Genç Takımlar Gelişim Ligi Müdür Yardımcısı Hamit Altıntop ile Rüstu Recber’in katılımıyla gerçekleşti.

Hamit Altıntop: “Genç futbolcuların reklamlarına örnek oldu”

Ümit Milli Takım ve Genç Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, çekiliş öncesi 5. turda çok heyecanlı maçları geride bıraktıklarını belirterek, “Uzatma ve cezalarla futbolda istediğimiz heyecanı ve tutkuyu görebildik. sadece eksik taraftarlar.Tek maç sisteminde ne kadar ciddi olması gerektiğini ve telafi olmadığını konuştuk.Her pozisyon, her karar, her gol çok önemli.Oyun oynayan takımları göstermesi açısından örnek oluşturdu. alt ligler ve gençleri Türk futbolseverlere tanıtmak … Umarım bu tur gelecek için olur, biraz daha umut şeklinde konuştu.

Rüştü Reçber: “Bu turda gençlerin geldiğini gördük”

TFF Geliştirme Müdür Yardımcısı Rüştü Recber, gençlerin gelecek için umut verdiğini söyleyerek, “Bizim için önemli olan ne kadar genç oldukları ve performansları. Merak ettiğim bir diğer konu da kalecilerin nasıl olduğu. 3 gün içinde var olduklarını gördük. oyuncular ve kaleciler açısından. ”Onları izlemeyenlerin görmesi çok önemliydi. Bu 3 gün ileriye dönük olarak gençlerden geldiklerini gösterdi. “Recber, tek eleme ile oynanan maçların heyecanına da değindi,” Bu en büyük heyecan, ne olacağı belli değil. 90 dakika Motivasyon getirebilir bir ev sahibi. Özellikle alt liglerdeki takımların kendilerini gösterme düşüncesi bizleri yaşatıyor “dedi.

Son 16 tur çekilişinden sonraki maçlar şöyle:

Konyaspor-Gaziantep Futbol Kulübü

Fenerbahçe-Kasımpaşa

Beşiktaş – Çaykur Rizespor

Bursaspor-Antalyaspor

DG Sivasspor vs Adana Demirspor

Yeni Malatyaspor – Galatasaray

Aytemiz Alanyaspor-BB Erzurumspor

Tuzlaspor-Medipol Başakşehir

Bora Akyol

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi