Zara vakfının geleneksel iftar programı yapıldı

Zara vakfının geleneksel iftar programı yapıldı
17:31 - Haziran 2 2019 Pazar

Zara Vakfı tarafından organize edilen iftar yemeği ve programı bu sene de Zaralıların yoğun katılımıyla gerçekleşti. İftar programı her yıl düzenli olarak yapılan geleneksel düzeyde yapılan bir etkinlik olarak karşımıza çıkıyor.

Zaralıları bir araya getirmeyi başaran iftar programı Zara Vakfı bünyesinde her yıl tekrarlanıyor. Özellikle Zaralılar açısından oldukça önemli bir etkin olan iftar programına hem Sivas içinden hem de Sivas dışından çok sayıda Zaralının katılım gösterdiği bildirildi.

Zara Vakfının Geleneksel İftar Programı Yapıldı

Zaralılar Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının Başkanı olan Adnan Şimşek; iftar programında bir konuşma yaptı. Konuşmasında söz konusu organizasyonun önemine değinen Şimşek; vakfın hizmetlerine dair de bilgiler verdi.

Çok sayıda Zaralının katılım gösterdiği iftar yemeğinde konuşan Zara Vakfı Başkanı; Kasım ayı itibariyle vakfın yönetiminin yeniden belirleneceğini açıkladı. Başkanlık görevine dair açıklamalarda da bulunan Adnan Şimşek; başkanlık görevini devralacak olanlara her türlü desteği sunacaklarını da belirtti. Özellikle gençlerin başkanlık konusuna el atmalarına değinen Şimşek; gençlere yol açmak gerektiğini de sözlerine ekledi.