Zamanında Genel Müdürüydü, Şimdi bakan yardımcısı olarak geldi

Zamanında Genel Müdürüydü, Şimdi bakan yardımcısı olarak geldi
23:13 - Mayıs 17 2019 Cuma

Daha önce kurumun Genel Müdürü olan Selim Dursun; bu sefer TÜDEMSAŞ’a Bakan Yardımcısı olarak ziyarete geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcıları Selim Dursun ile Enver İskurt; TÜDEMSAŞ’ta yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyaret sırasında hazır bulunan Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayi Genel Müdür Vekili Mehmet Başoğlu; son zamanlarda yürütülen çalışmalara dair kapsamlı bir bilgi verdi. Kurumun bünyesinde yer alan AR-GE çalışmalarına dair Bakan Yardımcılarına bilgi veren Başoğlu; kurumun hedeflediği projeleri detaylı bir şekilde anlattı.

Bakan Yardımcısı TÜDEMSAŞ’taki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Ziyaret sırasında TÜDEMSAŞ ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Yardımcısı Enver İskurt; kurumun üstlendiği projelere dair de önemli açıklamalarda bulundu. TÜDEMSAŞ’ın millet adına gurur kaynağı bir kurum olduğunun üzerinde duran İskurt, kurumun hızlı bir şekilde gelişme göstermesinden övgüyle bahsetti.

Teknolojik gelişmelerin önemine değinen Bakan Yardımcısı; TÜDEMSAŞ kurumunun teknolojiye dair daha pek çok yeni projeye imza atacağına inandığını belirttir. Kurumun projeleri gerçekleştirmek hususunda başarılı olacağına inancının tam olduğunu belirten Enver İskurt; TÜDEMSAŞ ülkemize gurur yaşatmaya devam edeceğini belirtti.

Ziyaret sırasında bir diğer Bakan Yardımcısı olan Selim Dursun da TÜDEMSAŞ çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu.  Daha önce kurumda Genel Müdür olarak görev yaptığını belirten Selim Dursun; ziyaretten duyduğu heyecanı anlatarak; TÜDEMSAŞ’ın yaptığı çalışmalara dair ayrıntılı bilgiler sundu.