Zaman’ın eski yazarından çarpıcı itiraf: ‘Ağlayan adam ve ıssız bu topraklarda artık bir geleceği yok’

Zaman’ın eski yazarından çarpıcı itiraf: ‘Ağlayan adam ve ıssız bu topraklarda artık bir geleceği yok’
12:00 - Ocak 7 2021 Perşembe

Alkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli’den helal olmalarını talep ederek, “FETÖ’nün terör örgütü olduğunu ancak 15 Temmuz darbesinden sonra görebildim. Olanların hemen arkasında, kökenleri ve uçları Atlantik’in ötesine uzanan karanlık insanlardan oluşan yarı mistik, alçak ve yılan gibi bir organizasyon vardı. Yadigara güvenen ağlayan adam ve onun aptalının artık bu topraklarda bir geleceği yoktur. Onlar yabancı güçlerin elindeki bir avuç gafil rehineler ”.

‘Uyanamadığımı itiraf ediyorum’

Ahmet Turan Alkan, bazı Zaman gazetesi yazarlarıyla birlikte 2016 yılında gözaltına alındı ve 2018’de ‘FETÖ üyeliği’ suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen ve üyeleri hakkında çarpıcı açıklamalar. Yazısında yaşananlar karşısında uyanamayacağını itiraf eden Alkan, “Ülkeyi ve sosyal medyayı alt üst eden çekişme ve fucur çıkrıklarında gazete yöneticilerinin tek tek yurt dışına“ uçtuğu ”konusunda beni uyarmalıydım Barış. Uyanamadığımı itiraf ediyorum. Yazmakla uğraşanlar bilirler; Şehvet-i kelam denen bir tür aptallık vardır. Ve ayrıca “şahit olma hırsı”. Yazı hayatımda bu iki benliğin bu girdabına yakalandığımda, “coşku” ile incittiğim bu insanlar, ne yazık ki Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli dahil olmak üzere incittiğim şahsiyetler vardı. Bunlar bir yazara güzel tat bırakan şeyler değildir; artık başörtüsü olduğunu hatırladığı gibi helal olmasını diliyorum ”.

‘Olanların hemen arkasında alçak ve yılan benzeri bir organizasyon vardı’

FETÖ’nün terör örgütü olduğunu, ancak 15 Temmuz darbesinden sonra görebildiğini belirten Alkan, “Olanların hemen arkasında, kökleri ve uçları Atlantik’in ötesine uzanan yarı mistik, alçak ve yılan gibi bir insan var. . Bir dessas organizasyonu vardı. Darbeden sonra her kademede devlet içinde iç içe geçmiş binlerce bürokratın var olma nedeni su yüzüne çıktı ve komplo netleşti. Kendini bir “sivil toplum hareketi” olarak tanımlayan FETÖ, tam tersine, tüm kurum ve birimleriyle devleti sinsice ele geçirme peşinde koşan ikiyüzlü ve tehlikeli bir örgüt. Kibirli, dünyevi, kendini arayan, faydacı ve acımasız bir kötülük ağı. Devletin ve hükümetin meşru organlarına karşı besteler ve ikiyüzlü tuzak kuran Türkiye, bazı dış güçlerin hesabını yeniden tasarlarken suçüstü yakalanıyor. Atlantik boyunca merhamet umut edenler çok yanılıyor. Yadigara güvenen ağlayan adam ve onun aptalının artık bu topraklarda bir geleceği yoktur. Onlar yabancı güçlerin elindeki bir avuç gafil rehineler ”.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi