Sivaslı firmalara yurtdışına açılmaları için dev hizmet

Sivaslı firmalara yurtdışına açılmaları için dev hizmet
12:50 - Haziran 16 2020 Salı

Sivas İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) tarafından Sivas’ta faaliyet gösteren firmalara yurtdışına açılabilmeleri maksadıyla hedef müşteri ve pazar araştırması hizmeti verileceği açıklandı.

Sivas’ta ilk defa faaliyete giren firmalara çok sayıda hizmet vererek bir girişimcilik çarkı döndürmeyi hedefleyen İŞGEM, yeni süreçte yurtdışı ile firmaların ilişkisini kuvvetlendirecek ve daha fazla müşteri potansiyeline ulaşmalarını sağlayacak bir hizmet vermeye başladı. Bu kapsamda Sivas’ta faaliyet gösteren firmalar İŞGEM’e başvurarak yurtdışı hedef müşteri ve hedef pazar araştırması hizmeti alabilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sivas İŞGEM Genel Müdürü Cem Salihoğlu, girişimcilere dönük olarak hizmetlerin devam ettiğini belirterek, özellikle pandemi sürecinde olumsuz etkilenen girişimci firmaların yanında olmak için büyük emek harcandığını söyledi. Salihoğlu verilecek yeni hizmet kapsamında firmaların dış ticaretini yaptığı ya da yapacağı ürünlerin raporlarının GTIP numarası ile temin edilebileceğini belirtti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi