Kendini bilmez Yunan vekil Türk bayrağını yırttı

Kendini bilmez Yunan vekil Türk bayrağını yırttı
14:46 - Ocak 30 2020 Perşembe

Bugün Avrupa Parlamentosunda Yunan adalarındaki göçmenlerin durumunun konuşulduğu oturumda Yunan vekil Ioannis Lagos küstahça bir harekette bulunarak Türk bayrağını yırttı.

Başkandan söz aldıktan sonra hararetli bir şekilde konuşmaya başlayan Lagos, Yunan adalarına Türkiye’nin sürekli göç verdiğini, buradan gelen kişilerin insani durumunun uzun uzun konuşulmasına rağmen kendileri için asıl önemli olan hususun Yunan vatandaşları olduğunu söyledi. Yunanistan vatandaşlarının büyük bir kısmının ülke toprakları içerisinde yasa dışı yollarla gelen kişileri istemediğini ifade eden Lagos, zaman zaman ülke vatandaşlarının göçmenler tarafından saldırıya uğradığını da iddia etti.

Konuşmalarının sonuna doğru iyice gerilen ve sesini yükselten Yunan vekil, “Yunan vatandaşların hakları ne olacak” şeklinde bağırdı ve eline kağıttan bir Türk bayrağını alarak, Türkiye’ye sitemlerini sıraladı. Ardından ise küstah bir şekilde “Bu Türk bayrağıyla ne yapılır, tek yapılacak şey bu bayrağı yırtıp atmak ve bu göçmen problemine son vermek” diyerek Türk Bayrağını önce birkaç parça yırttı, sonrasında buruşturup kenara attı.

Herkesi hayrete düşüren küstah vekil bu hareketiyle beraber kendince şovunu tamamlayarak yerine oturdu. Avrupa Parlamentosu Başkanı da Yunan vekilin bu hareketine tepki gösterdi. Olayın sosyal medyada yayılmasıyla birlikte Yunan vekil hedef tahtasına oturtuldu. Türk vatandaşlarının büyük tepkisini çeken bu hareketten ötürü Yunan vekilin kendi ülkesinde de bir takım Yunan vatandaşlar tarafından tasvip edilmediği öğrenildi.

VİDEO :

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi