Yolda rögar kapakları çalındı, sürücüler ölümden döndü

Yolda rögar kapakları çalındı, sürücüler ölümden döndü
10:00 - Ağustos 21 2020 Cuma

Osmangazi ilçesine bağlı Çağrışan, Ahmetbey, Aksungur ve Nilüfer köylerine ulaşımı sağlayan yol üzerindeki menhol kapakları hırsızlar tarafından çalındı. Kapakların çalınması ile yolun 10 ayrı noktasında çocuk mezarları büyüklüğünde çukurlar oluşturuldu. Yolda çukurları son anda fark eden sürücüler büyük tehlike altındadır.

Çukurlar özellikle geceleri tehlikelidir. Bu çukura bir araç girerse aracın ya arıza yapacağını ya da takla atacağını belirten sürücüler, bu kapakların değiştirilmesini istedi.

Hırsızlar, açtıkları rögar kapaklarından geçen fiber kabloları da çaldı. 1 kilometre uzunluğundaki kabloların işe yaramayacağını anlayan hırsızlar, çalınan kabloları yol kenarına atarak kaçtı. Hırsızlar rögar kapaklarını çıkardı.

Bu yolu kullanan sürücüler, “Bu yolu sık kullanıyoruz. Yoldaki rögar kapakları çalındı. Yolda bir haftadır rögar kapakları yok. Bolunun birçok yerinde çocuk mezarları gibi çukurlar oldu, biz Büyük bir tehlikenin üstesinden gelmek. Bir araç geceleri bu daha tehlikeli çukura düşerse, bozulur ya da devrilir. ” ” dedim.

Burak Türker – Murat Kösle

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi