Yıldızeli İlçesinde Hayvan Pazarı Açılıyor!

Yıldızeli İlçesinde Hayvan Pazarı Açılıyor!
22:11 - Kasım 9 2021 Salı

Yıldızeli Hayvan Pazarı açılış için gün saymaya başladı! Hem Sivas’a hem de çevre il ilçelere hizmet sunması amacıyla kurulan Yıldızeli Hayvan Pazarı Açılıyor!

Yıldızeli Hayvan Pazarı’nın açılışına sayılı günler kaldı! Yaklaşık olarak 30 dönümlük bir arazi üzerine konumlanan hayvan pazarının, çevre il ve ilçelere de hizmet vermesi amaçlanıyor. 2 bin 400 metrekarelik bir inşaat alanına sahip olan Yıldızeli Hayvan Pazarı; 3 farklı açık padok alanına da ev sahipliği yapacak! 600 metrekarelik bir sosyal tesis alanına da sahip olan Yıldızeli Hayvan Pazarı’nın Amasya, Tokat, Yozgat ile Çorum gibi iller de hizmet sunacağını ifade ediliyor!
Sivas Valisi Salih Ayhan Yıldızeli Hayvan Pazarı’nı yerinde inceleyerek, yürütülen inşaata dair bilgi verdi. İlçedeki hayvan pazarının ilçeye büyük hareketlilik katacağını ifade eden Ayhan; Sivas’ta hayvancılık potansiyelinin bulunduğunun da altını çizdi! Yıldızeli ilçesinde köy sayısının fazla olduğunu ifade den Vali Salih Ayhan; açılacak olan tesisin bölgedeki hayvancılığın gelişmesine katkı sunacağını belirtti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi