Yılbaşı Gecesi Sivas’ta Hava Nasıl Olacak?

Yılbaşı Gecesi Sivas’ta Hava Nasıl Olacak?
23:57 - Aralık 29 2021 Çarşamba

Her yıl çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği yılbaşı gecesi için Sivas’ta bu yıl düzenlenecek onlarca program kapalı ortamda düzenlenecek. Kapalı ortamda düzenlenecek olmasına rağmen yılbaşı gecesine hazırlanmak isteyen çok sayıda Sivaslı, il genelinde yılbaşı gecesi Sivas’ta hava nasıl olacak? Sorusuna cevap arıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından öngörülen tahminler doğru çıkarsa Sivas’ta yılbaşı gecesi hava sıcaklığı 2 derecenin altında olacak ancak yağış beklenmiyor. 2022’nin ilk gününde ise sağanak yağışlı kar beklentisinde olan Meteoroloji, Sivas genelinde hava sıcaklığının düşük seyredeceğini, yılbaşı gecesi sıcaklığın eksi seviyelere düşmesinin de mümkün olduğunu açıkladı.

Coronavirüs Uyarısı Yapıldı

Uzmanlar ise hava sıcaklığının düşük olmasından dolayı bu yıl düzenlenecek olan etkinliklerin kapalı ortamda gerçekleşeceğini, vatandaşların kalabalık ortamlara girmeden önce maske, mesafe ve temizlik önlemlerine uymaları gerektiğini açıkladı. Omicron varyantı nedeniyle son günlerde vaka sayısının hızla arttığını belirten uzmanlar, Sivas’ta düzenlenecek olan yılbaşı etkinliklerine katılacak olan vatandaşların ateş ve benzer semptomlar göstermeleri durumunda en kısa sürede en yakın sağlık kuruluşuna başvuru gerçekleştirmesi uyarısında bulundu.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi