Yiğidoların Hazırlıkları Devam Ediyor

Yiğidoların Hazırlıkları Devam Ediyor
22:55 - Mayıs 17 2019 Cuma

Son derece iddialı olarak hazırlandıkları MKE Ankaragücü maçı hazırlıkları için basına kapalı bir çalışmaya imza atan DG Sivasspor; Spor Toto Süper Lig maçına son hız hazırlıklarını sürdürüyor.

DG Sivasspor ile Ankaragücü’nün karşılaşacağı maçın tarihi ise 20 Mayıs 2019 olduğu biliniyor. Pazartesi Günü oynanacak olan bu deplasman maçına Yiğidolar, tam motivasyon olmuş bir şekilde hazırlanıyor. Mutlak 3 puanı hedefleyen Sivasspor, 33. Hafta maçı hazırlıklarına etkili bir antrenman takvimiyle devam ediyor.

DG Sivasspor MKE Ankaragücü Maçı Nefes Kesecek!

Maça son derece iddialı bir şekilde hazırlanan Demir Grup Sivasspor; özellikle koordinasyon hareketlerine ağırlık vererek; etkili bir antrenman sistemi uyguluyor. Basına kapalı olarak gerçekleşen son antrenmanda koordinasyon çalışmalarının yanı sıra ısınma ağırlıklı çalışmalar da yapıldığı biliniyor.

Sadece basına değil taraftarlara da kapalı olan antrenmanda; özellikle şut ve pas çalışmalarının ağırlık verilerek, MKE Ankaragücü maçına sıkı bir çalışma ortaya koyuluyor. Söz konusu antrenman çalışmaları ise Teknik Sorumlu Hakan Keleş gözetiminde yapılıyor. Yoğun antrenman çalışmalarına Keleş’in yardımcıları da katılıyor.

Taraftara ve basına kapalı olarak gerçekleşen en son antrenmanda farklı taktiksel çalışmalarında yapılması sayesinde Sivassporun etkili bir antrenman çalışmasına imza attığı biliniyor. Bu kapsamda özelikle beşe iki top kapma çalışması gibi nitelikli taktik çalışmalarına ağırlık veriliyor. Maç günü yaklaştıkça heyecan da artıyor!