Yiğidolar Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı

Yiğidolar Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
20:11 - Mayıs 13 2021 Perşembe

Geçen hafta alınan Fenerbahçe galibiyetinin ardından 1 gün ara veren yiğidolar bugün yapılan antrenmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarına start verdi.

Zorlu Fenerbahçe maçında yüz güldüren bir galibiyet alan ve moral depolayan kırmızı-beyazlılar Rıza Çalımbay liderliğinde Kasımpaşa müsabakası için çalışmalara başladı. Bugün yapılan ve basın mensuplarının kabul edilmediği antrenmanda öncelikle ısınma çalışmaları yapan takım daha sonra pres ve top çalma çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenman sonunda ise Rıza Hoca oyunculara yarım sahada çift kale maç yaptırdı. Yiğidoların Kasımpaşa ile evinde oynayacağı maç Cumartesi saat 18.00’de başlayacak.

Öte yandan kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay Fenerbahçe maçında gösterdikleri üstün performanstan dolayı tüm takıma teşekkür ettiğini söyledi. Kasımpaşa maçının kendileri için çok zor geçeceğinin altını çizen Çalımbay, Avrupa kupalarına gitmek istiyorsak bu maçı mutlaka kazanmak zorundayız dedi. Sezon başından beri özellikle pandemiden dolayı çok sıkıntılar çektiklerini söyleyen Rıza Çalımbay, pandeminin getirdiği sorunlardan dolayı bu sene şampiyonluğu kaçırdıklarını ifade etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi