Yiğidolar Karagümrük müsabakasına iddialı bir şekilde hazırlanıyor

Yiğidolar Karagümrük müsabakasına iddialı bir şekilde hazırlanıyor
20:26 - Eylül 22 2021 Çarşamba

Süper Lig’de önümüzdeki hafta kendi evinde Fatih Karagümrük takımı ile karşılaşacak olan DG Sivasspor’da hazırlıklar hızlı bir şekilde başladı.

Malatyaspor maçından galibiyet ile ayrılan kırmızı-beyazlılar Rıza Çalımbay liderliğinde Fatih Karagümrük müsabakası için çalışmalara başladı. Bugün yapılan ve basın mensuplarının kabul edilmediği antrenmanda Malatya maçında oynayan oyuncular yenileme ve ısınma çalışmaları yaparken takımın diğer oyuncuları ise pres ve top çalma çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenman sonunda ise Rıza Hoca oyunculara çift kale maç yaptırdı. Bugün yapılan antrenmandan sonra dinlenmeye çekilen oyuncular yarın yapılacak idman ile hazırlıklara devam edecek.

Öte yandan kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay Lig başından bu yana güzel bir oyun ortaya koyduklarını ama basit hatalar ve bazı eksikliklerden dolayı ilk galibiyetlerini geç aldıklarını ifade etti. Karagümrük maçının zor olacağını söyleyen Çalımbay bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılacaklarını belirtti. Rıza Hoca taraftarlara çağrı yaparak herkesi takımı desteklemeye davet etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi