Yiğidolar ile Göztepe takımı 17. mücadeleye çıkıyor

Yiğidolar ile Göztepe takımı 17. mücadeleye çıkıyor
14:20 - Ağustos 28 2021 Cumartesi

Lig’in üçüncü hafta müsabakaları kapsamında sahasında Göztepe’yi misafir edecek yiğidolar bu maç ile birlikte rakibine karşı 17. maçına çıkacak.

Süper Lig’in 2021-2022 sezonu üçüncü hafta müsabakaları kapsamında Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan DG Sivasspor Lig’de ilk puanını almak istiyor. Sakatlıkları henüz düzelmeyen Aaron Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Erdoğan Yeşilyurt ve Pedro Henrique’nin forma giyemeyeceği maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan DG Sivasspor’da Rıza Hoca maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Avrupa müsabakaları ile Lig’e erken başladıklarını bu yüzden oyuncuların henüz istenen performansı ortaya koyamadığını belirten Çalımbay, Göztepe müsabakasını mutlaka kazanacaklarını belirtti. Taraftarlara da seslenen Rıza Hoca tüm Sivaslı vatandaşları takıma destek olmaya ve maçlara gelmeye davet etti.

Öte yandan DG Sivasspor ile Göztepe arasında şimdiye kadar oynadığı maçlara bakıldığındaysa 5 maçta kırmızı-beyazlıların 8 maçta ise Göztepe’nin sahadan galibiyetle ayrıldığı görülüyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi