Yiğidolar, Başakşehir maçı için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor

Yiğidolar, Başakşehir maçı için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor
19:25 - Nisan 5 2023 Çarşamba

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Başakşehir ile karşılaşmadan önce hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda, Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki oyuncular, 1 saat 30 dakika boyunca çalıştı. Antrenmanın başlangıcında, oyuncular ısınma hareketleri yaparak hazırlıklarına başladılar. Daha sonra, üç gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma, pas ve baskı çalışmaları gerçekleştirdi.

Yiğidolar, antrenmanın son bölümünde dar alan pas çalışmaları ve tam sahada çift kale maç yaptılar. Oyuncuların hırslı ve motive olmaları, antrenmanın verimli geçmesini sağladı.

Sivasspor, yarın yapacakları antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek. Başakşehir ile yapacakları mücadele 09 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşecek.

Sivasspor’un bu sezonki performansı, taraftarlarını heyecanlandırıyor. Başakşehir ile yapacakları maçta da taraftarların desteğiyle galibiyet hedefleyen Sivasspor, antrenmanlarda da bu hedefe ulaşmak için sıkı bir çalışma yapıyor.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi