Yeşilçam filmleri gibi bir hikaye

Yeşilçam filmleri gibi bir hikaye
14:12 - Eylül 11 2020 Cuma

Besra Özyiğit, 20 yıl önce evlendiği Ekrem Karaağaç ile bir süre evli kaldı ve ardından şiddetli çatışmalar nedeniyle boşandı. Boşandığı sırada hamile olan Besra Özyiğit, bir erkek çocuk doğurdu. Doğumdan üç gün sonra eski eşi ve çocuk babası Ekrem Karaağaç çocuğu ondan aldı. O günden beri çocuğunu hiç görmeyen Anne Besra, oğlunu görmek ve ölmeden bir kez daha ona sarılmak ister. Yıllardır oğlunu yalnız görmek için mücadele ettiğini belirten anne, yorgun olmadığını belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’dan oğlunun bulunmasına yardım etmesini istedi. Daha önce üvey annesine kayıtlı olan oğlu Şahin Karaağaç’ı hukuk mücadelesi ile alan anne, şimdi de oğluyla yeniden bir araya gelmeyi hayal ediyor.

Oğlunu 19 yıldır göremiyorum

50 yaşındaki Besra Özyiğit, “Şimdi oğlum Şahin 19 yaşına girdi ama nerede olduğunu bilmiyorum. Benden alındıktan sonra üvey annesiyle 3 yıl Çermik’te kaldı, sonra nerede olduğunu bilmiyorum. buradan babası tarafından alındı, Mersin’de olduğunu söylüyor ama net bir bilgi yok, oğluma ulaşamıyorum ”dedi.

“Emine Erdoğan’dan yardım istiyorum, oğlum beni bulsun”

Acı çeken anne, yıllardır oğlunu aradığını ancak çözüm bulamadığını söyleyerek Emine Erdoğan’dan yardım istedi. Başra Özyiğit, “Başımla yaptığım oğluma ulaşamadım. Sadece devlet oğlumu bulup bana getirebilir. Cumhurbaşkanı’nın eşi Emine Erdoğan’a yardım etmek için seslenmek istiyorum. , oğlumu bulmak için. Oğlumu görmek ve ölmeden önce ona sarılmak istiyorum. ”

“Oğlum da beni bilmiyor.”

Oğlunun babasının kendisiyle görüşmesine asla izin vermediği için kendisinden habersiz olduğunu söyleyen anne, “Artık yalnız yaşıyorum, oğlumun gelip bana bakmasını istiyorum. En azından onun bana geldiğini görmeme izin ver, hasreti bitti. 19 yıldır bu özlemle yaşıyorum ”.

Bütün kapılarını çaldı ama oğlunu alamadı

Anne Besra Özyiğit, “Bir çok kapıyı çaldım, hatta Mersin’de olduğu söylendi, oraya gittim, araştırdım, araştırdım ama bir kadın olarak bir sonuca varamadım. Teşekkürler, oda kabul edildi, imzaladı. benim oğlum ve resmen oğlum benim üzerimde ”dedi.

“Mali durumum kötü, hastayım”

Maddi durumu ve rahatsızlığı nedeniyle oğlunu aramakta zorlandığını belirten Besra Özyiğit, elinden geldiğince oğlunu arayacağını ve bir kez görüp sarılmak istediğini söyledi. Özyiğit, “Kadın olarak tek başıma yapabileceğim bu, maddi durumum yok, kiracıyım ve ayrıca çölyak hastasıyım. Ama yapabileceğim bu, ”dedi.

Mevlüt Bayraktar

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi