Yenisafak.com Hakkında Detaylı Bilgi

Yenisafak.com Hakkında Detaylı Bilgi
20:42 - Haziran 16 2020 Salı

Yenisafak.com haber sitesinin imtiyaz sahibi YENİ ŞAFAK GAZETECİLİK A.Ş. adına AHMET ALBAYRAK’tır. Yenisafak.com haber sitesinin genel müdürü ise ÖMER KARACA’dır. Haber sitesinin yayınını kesmeden sürdürebilmesi için daha pek çok çalışan katkı sağlamaktadır. Yenisafak.com haber sitesi kuruluşundan itibaren okuyucularının en doğru ve yansız haberlere ulaşabilmesi için diğer haber sitelerinde de olduğu gibi yoğun emeklerle çalışmaktadır. Haberlerin tarafsız olmasının yanı sıra en hızlı şekilde haber sitesine sunulması da büyük önem taşıdığından dolayı ekibin içerisinde pek çok farklı konuda uzman kişi barınmaktadır. Böylelikle ekipteki herkes vazifesini en başarılı şekilde yerine getirerek en doğru ve kaliteli haberleri hızlı bir biçimde sitede yayınlamaktadır.

 

Yenisafak.com ile Nasıl İletişim Kurulur?

Yenisafak.com haber sitesiyle iletişim kurmak isteyen kişilerin kullanabileceği birkaç farklı yol bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi okurların kullanması adına kullanılan 0 (212) 467 65 15 numaralı telefon numarasıdır. Bu telefon numarası site okurlarının Yenisafak.com haber sitesiyle iletişime geçebilmesi için kullanılmaktadır. Ayrıca Yenisafak.com okuyucuları dilerse [email protected] e-posta adresini kullanarak da site ile iletişime geçebilmektedir. Kişiler haber sitesine dilerse, site içerisinde yer alan formu doldurarak da ulaşabilmektedir. Tüm bunların dışında haber sitesinin merkez ofisi olan ve Zeytinburnu / İstanbul’da yer alan ofisin telefon numarası da 0 (212) 612 19 03 ve 0 (212) 612 32 44’tür. Merkez şubesinden farklı olarak bir de haber sitesinin Ankara bürosu bulunmaktadır ve bu büronun telefon numarası 0 (312) 583 13 00 numarasıdır.

 

Yenisafak.com Haber Sitesine Reklam Nasıl Verilir?

Yenisafak.com haber sitesine reklam vermek isteyen kişilerin e-posta adresini kullanması mümkündür. Bunun dışında haber sitesi için reklam hakkında görüşmek isteyen kişilerin Yenisafak.com haber sitesinin merkez şubesi ya da Ankara şubesine ait olan diğer telefon numaralarını kullanması yeterlidir. Merkez bürosuna ait olan 0 (212) 612 29 30 numarasını kullanarak ya da Ankara bürosunun 0 (312) 472 68 68 numaralı telefon numarasını kullanarak reklamlar ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak mümkündür. Kişilerin siteye vermek istedikleri reklamların büyüklüğü ve reklamların yayın akışındaki yerinin sıklığı fiyatı etkilemektedir. Bu sebeple kişilerin reklamlar hakkında en doğru ve kişiye özel bilgileri alabilmesi adına izlenecek en doğru yol haber sitesiyle iletişim kurmak olacaktır.

 

Yenisafak.com Sitesinin Haber Konuları Nelerdir?

Yenisafak.com haber sitesinin yayınladığı konuların çeşitliliği elden geldiğince yoğun tutulmalıdır. Bunun sebebi siteyi ziyaret eden kişilerin ilgisini çekebilecek konuların daima site içerisinde durmasıdır. Bunun yanı sıra haber sitesinde yer alan çeşitli konular, okuyucuların ilgisini çekerek site içerisinde daha fazla zaman geçirmesini de sağlamaktadır. Bu sebeple diğer tüm haber sitelerinde de olduğu gibi Yenisafak.com haber sitesinde de konu çeşitliliği oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Haber sitesi içerisindeki haber konuları şu şekilde sıralanabilmektedir:

 

  • Manşet,
  • Gündem,
  • Sağlık,
  • Dünya,
  • Spor,
  • Ekonomi,
  • Teknoloji,
  • Hayat,
  • Yazarlar,
  • Video,
  • Foto Galeri,
  • Bilgi kartları,
  • İnfografik,
  • Son Dakika.

 

Yenisafak.com Gündem

Yenisafak.com gündemdeki haberler, okuyuculara günlük bir biçimde sunulurken tarafsız ve anlaşılır da olmak zorundadır. Bunun dışında gündemdeki haberlerin herkesi ilgilendirmesi sebebi ile okuyucuların herhangi bir kafa karışıklığı yaşamaması da önemli bir detaydır. Haber sitesi sahiplerinin tarafsız, hızlı ve güvenilir olmasının yanı sıra kendilerini çok daha fazla kişilere ulaştırabilmek için site içerisinde farklı dilleri de kullanabilmesi gerekmektedir. Yenisafak.com haber sitesindeki haberleri okumak isteyen kişilerin seçebileceği üç farklı dil bulunmaktadır. Bu diller Türkçe, İngilizce ve Arapçadır. Siteye giriş yapan okuyucular bu dillerden dilediğini seçebilmektedir.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi