Yenibosna’daki lüks konutta feci ölüm: 15. kattan cam düştü

Yenibosna’daki lüks konutta feci ölüm: 15. kattan cam düştü
13:00 - Eylül 3 2020 Perşembe

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam Yenibosna’daki IstWest adlı lüks konutta meydana geldi. Kiralık ev aramaya gelen grafik sanatçısı Soner Elveren’in 15. katına bilinmeyen bir nedenle cam düştü. Camın düştüğünü gören vatandaşlar, hemen talihsiz adamın yardımına koştu, olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Elveren’in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise olay yerinde kapsamlı güvenlik önlemleri alarak geniş çaplı bir soruşturma yaptı.

İlk incelemelerin ardından Elveren’in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Elveren’in evli ve bir çocuğu olduğu öğrenildi. Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

Olayın takipçisi olacaklarını söyleyen Avukat Tuğba Kortun, “Eve bakacak. Düştüğü zaman cam üst kattan düşüyor. 15. kattan düştüğü söyleniyor. Soruşturma devam ediyor. Sonuna kadar takip edeceğiz. Kesinlikle umursamazlık ve ihmalden kaynaklanan bir olay. ”

Soner Elveren’in yakın arkadaşı Evren Dayıcık, “6 yıldır yediğimiz yemek birlikte çalışıyoruz. Dürüst ve hayat dolu bir adamdı. Cam yukarıdan nasıl düşebilir bilmiyorum ama burada bir ihmal var. Ev işyerine yakın bir yere bakmak istedi.Aynı gün bakıyordum. Hatta birlikte gitmeyi bile düşündük. ‘Gideceğim, sorun yok’ dedi, sonra acı haber geldi. Çok iyi bir insan gitti “dedi.

Volkan Kayaları

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi