Sivaslı vatandaşlar için yakında yeni kurslar planlanacak

Sivaslı vatandaşlar için yakında yeni kurslar planlanacak
19:11 - Kasım 12 2020 Perşembe

Sivaslı vatandaşların katılabileceği kültürel, sanatsal ve sosyal alanlarda kurslar verilebilmesi maksadıyla bugün Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Sivas İlk Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’nın makamında imzalanan protokol bugün itibariyle yürürlüğe girdi. Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü Teoman Karaca, çeşitli kurum amirleri ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Baker protokolün imzalanması için bir araya geldi ve kentte vatandaşlar için açılabilecek yeni kurslarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı yaptığı açıklamada vatandaşların sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda bilgi ve yetenek kazandırılmasının amaçlandığını söyledi. Protokolün imzalanmasının ardından Müdür Savaşçı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Teoman Karaca ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Baker’e “Yazan Gençlik Ecdadının İzinde Çanakkale Hikayeleri” ve “Fatihin Günlüğü” isimli kitapları hediye etti.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi