Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan’dan yeni darbe uyarısı!

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan’dan yeni darbe uyarısı!
13:10 - Şubat 11 2020 Salı

Yeni şafak yazarı Yusuf Kaplan dün gece yarısı attığı twitlerle yeni bir darbe hazırlığı olabileceğini ve halkın teyakkuzda olması gerektiğini iddia etti.

Dün İdlib’te şehit verdiğimiz 5 askerimize Allah’tan rahmet dileyerek sözlerine başlayan Yusuf Kaplan, sonrasında Rand Cooperation’ın Türkiye ile ilgili yayınladığı rapora değinerek, Türkiye’nin hem içerden, hem de dışardan karıştırılacağını savundu. Yeni darbe olabileceğini ve bunun bir yandan FETÖ, diğer yandan derin şebeke tarafından ortaklaşa gerçekleştirileceğini söyleyen Yusuf Kaplan, bu twitinden 14 dakika sonra yeni bir twit daha attı.

Gecenin yarısında attığı diğer twitte İlker Başbuğ’un son günlerde yaptığı çıkışa değinen Yusuf Kaplan, ülke üzerinde birtakım planlar yapıldığını, bu kirli planların devreye sokulmak istendiğini ifade etti. Yeni Şafak yazarı Kaplan hem yöneticileri, hem de halkı akil bir şekilde davranmaya ve tedbirli olmaya davet etti.

Yusuf Kaplan attığı twitin sonunda felaket tellallığı yapmadığını, bu uyarıyı yapmanın kendisinin üzerine düşen bir sorumluluk olduğunu ifade etti.

darbe1.png (602×519)

darbe2.png (601×559)

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi