Yazıcıoğlu Davasında Beraat Kararı Çıktı!

Yazıcıoğlu Davasında Beraat Kararı Çıktı!
16:05 - Eylül 14 2022 Çarşamba

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopter kazası sonrasında hayatını kaybetmesine yönelik olarak Emre Kara’ya açılan davada beraat kararı çıktı

Gazeteci Emre Kara için rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun yaşamını yitirdiği helikopter kazasına yönelik olarak “Delil Karartma ve Yalan Beyan” nedeniyle dava açılmıştı. İhlas Haber Ajansı muhabiri olan İsmail Güneş ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşlarının da hayatlarını kaybettikleri helikopter kazasının aydınlatılmasına yönelik davada sona yaklaşıldığı ifade edildi.

BTK tarafından ortaya konulan HTS kayıtlarında Sivas’ta gazetecilik yapan Emre Kara ile İHA Muhabiri İsmail Güneş arasında 16 kez ve toplamda 14 buçuk dakikalık bir görüşmenin yapıldığı ortaya çıkmıştı. Bu olay sonrasında Gazeteci Emre Kara için “delilleri karartma ve yalan beyanda bulunma” suçlamasıyla dava açılmıştı.
Bugün itibariyle görülen davaya taraf avukatlarıyla birlikte rahmetli Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nın abisi olan Yusuf Yazıcıoğlu da katıldı. Dava neticesinde gazeteci Emre Kara’nın delil yetersizliğinden beraat etmesine karar verildiği açıklandı.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi