Yaşlı kadını 600 TL para ve 1 çuval fındık için öldürdüler! Makbule Sarı cinayetinde flaş gelişme

Yaşlı kadını 600 TL para ve 1 çuval fındık için öldürdüler! Makbule Sarı cinayetinde flaş gelişme
18:00 - Kasım 21 2020 Cumartesi

14 Kasım’da Korgan ilçesine bağlı Sarıaliç Mahallesi’nde yaşanan olayda, evinde yaşayan tek kişi Makbule Sarı’nın domuz bağıyla elleri ve ayaklarıyla bağlandığı ve çuvalın ölüme terk edildiği anlaşıldı. dikiş ve evindeki hırsızlık olduğu düşünülen eşyalarla oynandı. Çalışmanın ardından evden döviz ve televizyon çalındığı öğrenildi ve ekipler konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Domuz bağıyla ölüme terk edildi

Korkunç bir şekilde öldürülen yaşlı kadının katillerinin bulunması için başlatılan geniş çaplı soruşturma sonucunda ekipler bazı kanıtlar üzerinde yoğunlaştı. Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı, Korgan Cumhuriyet Başsavcılığı, polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında 100’ün üzerinde güvenlik kamerası incelendi. Jandarma ve polis ekiplerinin yürüttüğü geniş çaplı soruşturma sonucunda olaya karıştığı düşünülen 2 zanlı yakalandı.

Olayda kullanılan eldivenler bulundu

Yaklaşık bir haftalık çalışmanın ardından ekipler olay günü kullandıkları eldivene el koydu. Amca ve yeğen olduğu öğrenilen Hayrettin G. ve Serkan U. adlı şüphelileri tespit eden ekipler, şüphelilerden birini Aksaray’da, diğerini ise Fatsa’da tutukladı. Güvenlik önlemlerinin ardından güvenlik işlemleri tamamlanan zanlılar, Fatsa Adliyesi’ne sevk edildi.

Suçlarını itiraf ettiler

Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen amcası Hayrettin G. ve yeğeni Serkan U., önceki gün Korgan’daki fındık bahçesinde çalışırken yaşlı kadının yanına gelerek kendilerinden kışlık odun aldıklarını ve daha sonra kiraladıklarını söylediler. bir araba ve evine gitti. Şüpheliler, yaşlı kadının 600 TL’lik parasını, televizyonunu, telefonunu ve bir çuval fındığı çaldığını, ardından televizyonu çöpe atarak fındıkları sattığını ve cep telefonunu tarlaya attığını iddia etti.

Kaldırıldıkları mahkemece tutuklanan zanlılar cezaevine gönderildi.

Ahmet Altay

ALAKALI HABERLER

Ordu’da vahşet zanlıları adliyede! Makbule Sarı cinayetinde flaş gelişme

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi