Yaşlı kadın ölü numarası yaparak hırsızdan kaçtı

Yaşlı kadın ölü numarası yaparak hırsızdan kaçtı
17:00 - Kasım 10 2020 Salı

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Arıcak köyünde meydana geldi. Hafize Atıcı’nın (70) evine gece yarısı bir hırsız girdi.

Seslere uyan yaşlı kadın, odanın kapısını açtığında hırsızla yüzleşti. Onu gören yaşlı kadının kafasına vurup yere düşüren hırsız, kadının üzerine tırmandı ve boğazını sıkmaya başladı. Yaşlı kadın canımla hırsızın elinden düşen sopayı aldı, hırsızın kafasına vurdu ve yüzünü kaşıdı. Daha sonra boğazını boğan hırsızın kendisini öldüreceğini düşünen yaşlı kadın, ölmüş gibi yaparak hayatını kurtardı. Hırsız, Nişancı’nın öldüğünü düşünerek kolundaki iki bileziği aldı ve hızla evden kaçtı. Hırsızın evden çıkması üzerine yerde kanlar içinde yatan kadın kapıyı kilitledi ve yakınlarından telefonla yardım istedi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı.

Jandarma ekipleri, şüpheli olarak değerlendirilen komşu RY’nin evinde soruşturma başlattı. Jandarma, yaşlı kadının ifadesine uygun olarak yüzünde yara ve kıyafetleri yırtılmış olan zanlının kadının komşusu RY olduğunu belirledi. Onu kurtarmak için evinden kaçan zanlı, köylüler tarafından yakalanıp jandarma ekiplerine teslim edildi. Zanlıdan yaşlı kadının bileğinden çalınan iki bileziğin çıktığı öğrenildi.

Hastanedeki tedavisinin ardından evinde dinlenen Hafize Atıcı, korku dolu anlarını anlattı. Atıcı, “Gecenin bir yarısı uyandım ve ne olduğunu anlamaya çalıştım. Misafir odasının kapısını açar açmaz bir adam karşıma çıktı. Elinde balta sopası vardı. . Başıma vurdu, bağırdım, kapının eşiğine vurdu, beni oraya yatırdı, üzerime uzandı ve boğazımı sıktı. Sıktığı an, sopa yere düştü. yere, sopayı alıp kafasına vurdum sonra yüzünü yırttım ”dedi.

“Öldüğümü düşündü”

Ölü taklidi yaparak hırsızı kurtardığını belirten Aici, “’Ölüyor’ diyerek kolumdan iki bileklik çıkardı. Yine ölüyormuş gibi yaptım. Öldüğümü sandı. Kapıyı açtı, dışarı çıktı ve gitti. “Kalktım, kapıyı kapattım ve kilitledim.”

“Işığı açabilseydim, beni tanıdığı için öldürürdü”

Yardım almak için telefona yaklaşan Aici, kayıtlı numaraların olduğu kitabın tamamen kan olduğunu ve sadece kız kardeşinin numarasını görebildiğini anlatarak, “’Hatice kaç, hırsız beni öldürüyor’ dedim. Karısıyla geldiler, sonra oğlum da geldi. Işığı açabilseydim, beni tanıdığı için onu öldürürdü. Bir sopayla vurduğunda boğazımı terk etti. “

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi