Yardım istediği kişi tarafından öldürüldü

Yardım istediği kişi tarafından öldürüldü
13:51 - Haziran 7 2019 Cuma

Olay Sivas’ta bulunan bir kum ocağında yaşandı. Kum ocağına yardım bulmak için gelen Osman Köse ile burada çalışanlardan birisi olan E.Y. arasında bir tartışma çıktı. Tartışma sonrasında E.Y. tabancısını ateşleyerek; Osman Köse’nin ölümüne sebep oldu.

Bölgeden alınan bilgilere göre Sivas Köklüce köyünde bulunan bir kum ocağına çamura saplanan arabayı çıkartmak için yardıma giden Osman Köse; silahla vurularak öldürüldü. Köklüce Köyü İncesu mezrası bölgesindeki bu olay Osman Köse ile E.Y. arasında bir tartışmanın yaşanılmasıyla başladı.

Kum Ocağında Cinayet

Köklüce Köyü İncesu mezrası bölgesinde balık tutmak için bulunan Bayram Köse’nin aracı çamura sapladı. Bayram Köse’nin oğlu Osman Köse yardım istemek üzere yakınlardaki bir kum ocağına gitti. Aracıyla kum ocağına kadar giden Köse; kum ocağı çalışanı olan O.Y. ve E.Y’nin yanına gitti. Ancak kum ocağı çalışanları Osman Köse’nin otomobili üzerlerine sürdüklerini iddia etti ve böylece tartışma başladı. Bu sırada E.Y. yanındaki silahıyla otomobil içerisinde bulunan Osman Köse’ye ateş açtı. Olay sonrasında yaralı olarak hastaneye kaldırılan Köse; hastane yolunda yaşamını yitirdi. Olay sonrasında şüpheli durumunda bulunan O.Y. ile E.Y. gözaltına alındı. Olayla ilgili incelemelerin sürdüğü bildirildi.

Yorumlar (0)
Yorumlar E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi